Referințe

Vine un moment în viața fiecărei companii în care, pentru a merge mai departe, trebuie să renunțe la metodele învechite și să adopte o abordare modernă. Ai ajuns în această etapă? A sosit momentul unei decizii și pentru tine? Atunci trebuie să alegi un sistem și o echipă care să te ajute și să te susțină în atingerea obiectivelor!

Referințe

Alte referințe
innoTMS

Ei ne-au ales deja


“După o implementare de aproximativ 6 luni, prin care am avut parte de asistență permanentă, suntem foarte mulțumiți de acest soft. Recomand transportatorilor care vor transparență, care au nevoie de un program cu multe funcții folositoare, de la un furnizor de încredere.”
Ilițoi Mihai Proprietar, Comilga Group
“Folosim innoTMS de mai bine de 10 ani. În acest timp, cifra de afaceri a companiei a crescut de aproape patru ori. În multe privințe, innoTMS nu doar a contribuit la această creștere, ci a fost motorul ei.”
János Tar Manager de dezvoltare, F-Trans Ltd.
“Complexitatea programului permite o muncă mai rapidă, transparentă și precisă. Datorită gestionării digitale a documentelor, munca administrativă durează mult mai puțin, iar integrarea cu sisteme externe și furnizori de servicii este, de asemenea, foarte utilă.”
Mónika Kovács
Mónika Kovács Economist, Rollsped Kft.

Sperăm să devii și tu membru acestei comunități!

„Dacă toată lumea avansează împreună, atunci succesul vine de la sine.” ~ Henry Ford

Contactează-ne!

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept