Referințe

Vine un moment în viața fiecărei companii în care, pentru a merge mai departe, trebuie să renunțe la metodele învechite și să adopte o abordare modernă. Ai ajuns în această etapă? A sosit momentul unei decizii și pentru tine? Atunci trebuie să alegi un sistem și o echipă care să te ajute și să te susțină în atingerea obiectivelor!

Referințe

Alte referințe
innoTMS

Ei ne-au ales deja


“În 2016, ne-am ridicat afacerea la un nivel superior odată cu deschiderea noului nostru centru logistic, am avut nevoie de un sistem ERP modern și adaptat nevoilor companiei noastre. Sistemul pe care îl foloseam era învechit și absolut ineficient, deci nu am fi reușit să menținem creșterea cu un astfel de software.”
Ifj. Zoltán Joós Director executiv, Karzol-Trans Ltd.
“Facturarea, gestionarea creanțelor sau a curselor sunt, de asemenea, mult mai simple și mai eficiente decât în sistemul nostru anterior, iar prin scanarea / adăugarea documentelor de transport din aplicația mobilă ne-a ajutat mult în creșterea eficienței.”
Andor Jelinek
Andor Jelinek Manager de proiect, Color Sped Ltd.
“Folosim innoTMS de mai bine de 10 ani. În acest timp, cifra de afaceri a companiei a crescut de aproape patru ori. În multe privințe, innoTMS nu doar a contribuit la această creștere, ci a fost motorul ei.”
János Tar Manager de dezvoltare, F-Trans Ltd.

Sperăm să devii și tu membru acestei comunități!

„Dacă toată lumea avansează împreună, atunci succesul vine de la sine.” ~ Henry Ford

Contactează-ne!

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept