Integrări

Integrările innoTMS oferă clienților noștri flux de lucru mai rapid, date mai precise și transparente, oferind în același timp diferite funcții, iar folosirea lor simultan , pot reforma modul în care se gestionează mărfurile și transportul.

CVS Mobile

CVS Mobile

CVS Mobile sprijină utilizatorii innoTMS cu peste 15 ani de experiență profesională. Soluțiile telematice integrate în sistem permit clienților noștri să opereze eficient, fiabil și inteligent, crescând astfel productivitatea și promovând o funcționare transparentă și previzibilă.

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet

Timp de aproape 200 de ani, Dun & Bradstreet sprijină clienții și partenerii să se dezvolte, furnizând date, rapoarte de analiză și soluții. Folosind platformele bazate pe inteligență artificială, utilizatorii pot obține avantaje competitive.

Datorită integrării cu innoTMS, clienții noștri primesc actualizări continue privind datele și informațiile financiare, pot economisi timp și pot exclude erorile provenite din furnizare date incorecte sau din înregistrarea manuală. Cooperarea poate oferi, de asemenea, soluții integrate suplimentare, fie că este vorba de monitorizare, verificare în masă a codurilor unice de înregistrare, managementul riscului sau certificare.

ITS Protection

ITS Protection

Cu peste 10 ani de experiență profesională, ITS Protection Kft. sprijină utilizatorii innoTMS în simplificarea deconturilor flotei. Datele colectate (stații, puncte de trecere a frontierei, kilometraj etc.) sunt transferate automat în sistemul innoTMS, din care pot fi pregătite o serie de rapoarte (de exemplu: foaie de parcurs, diurnă străinătate), ceea ce poate economisi costuri serioase de resurse umane pentru firmele de transport.

Optin - MiniMo

Optin - MiniMo

Optin Kft. este o companie de cercetare și dezvoltare în tehnologia informației care dezvoltă soluții tehnice inovatoare ținând cont de nevoile unice ale partenerilor săi. Prin integrarea software-ului Minimo, utilizatorii innoTMS au reușit să găsească o soluție pentru mai multe nevoi - în special în domeniul distribuției naționale, al optimizării rutelor și al informării în timp real a clienților.

PTV Group

PTV Group

PTV Group oferă o gamă de soluții în domeniul gestionării inteligente a traficului și al optimizării rutelor, permițând managerilor să economisească timp și bani, planificând drumuri mai sigure, protejând și mediul înconjurător. Integrarea cu innoTMS a început în mai 2020. Acest lucru permite urmărirea cu exactitate pe hartă a poziției și a traseului actual și viitor al vehiculelor, transmiterea traseelor planificate și navigarea șoferilor, astfel ei vor urma traseul prestabilit.

TELL – easyTRACK

TELL – easyTRACK

Fiind o companie cu capital maghiar 100%, operând din 2009, cu servicii complete de gestionare a flotei pentru 35.000 de vehicule, peste 3.000 de companii. Sistemul bazat pe GPS integrat în innoTMS oferă o soluție unică la multe probleme din domeniul urmăririi vehiculelor și al managementului flotei.

TrackGPS - AROBS

TrackGPS - AROBS

Cu peste 18 ani de experiență, AROBS TrackGPS furnizează servicii și software de telematică și fleet management. Soluțiile de management al flotei sunt grupate pe 4 piloni: productivitate, optimizare, siguranță și conformitate. Oferim suport partenerilor noștri care activează atât în mediul public cât și în cel privat, în domenii precum: transport, distribuție și curierat, leasing, FMCG, construcții, managementul deșeurilor. Suita completă de servicii de management al flotei cuprinde: servicii de tracking, optimizare, condus ecologic, identificare șofer, asset tracking, servicii de citire a datelor din tahograf, video telematics. Prin integrarea cu innoTMS, am reușit să conectam date, vehicule și șoferi într-un ecosistem sustenabil și sigur.

WEBEYE

WEBEYE

WEBEYE Telematics sprijină clienții cu vehicule comerciale grele și ușoare cu soluții telematice complexe pentru a-și eficientiza procesele logistice, a reduce costurile de operare și a-și organiza forța de muncă mai economic. Soluțiile de integrare oferite de Open Interface fac posibilă transferul datelor prelucrate din sistemul nostru în sistemul innoTMS într-o manieră automată în conformitate cu așteptările clientului, astfel încât clientul nu trebuie să intre separat în interfața WebEye, el poate accesa totul intr-un singur loc.

Webfleet

Webfleet

Webfleet este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii telematice din lume, deservind companii din peste 60 de țări cu cea mai puternică rețea de asistență locală din industrie și o gamă largă de aplicații și integrări cu terți specifice industriei. Prin integrarea cu innoTMS, clienții noștri pot accesa cu ușurință datele telematice din baza de date a platformei.

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept