Blog

Credem că, în lumea noastră, învățarea și deschiderea către nou, către noi perspective, reprezintă cheia supraviețuirii și dezvoltării continue a unei afaceri, a angajaților săi și chiar a umanității. De aceea, suntem entuziaști și devotați să adunăm experiențe și cunoștințe care ne pot oferi nouă, clienților noștri existenți și potențiali, informații valoroase care contribuie la conturarea unui viitor digital!

Legislația și așteptările societății lărgesc și mai mult calea pentru noi soluții IT

În România și Ungaria există peste 160 de transportatori care folosesc innoTMS, iar Levente Gall, director general InnoTMS Romania, apreciază că TMS este încă la început de drum în țara noastră, fiind mai puțin utilizat decât sistemele de telematică. „Dar perspectivele de dezvoltare sunt foarte bune, pe de-o parte pentru că feedbackul celor care au implementat deja o astfel de soluție este foarte bun și pe de altă parte pentru că o afacere sustenabilă în transporturi nu mai poate ocoli digitalizarea.”

https://traficmedia.ro/legislatia-si-asteptarile-societatii-largesc-si-mai-mult-calea-pentru-noi-solutii-it/

Cum arată digitalizarea în transporturi, în 2023?

Tehnologia evoluează cu o viteză impresionantă, iar exigențele noastre odată cu ea, începând de la experiențele fiecăruia dintre noi, în calitate de consumatori particulari de bunuri și servicii, până la producătorii și furnizorii acestora. De fapt, noi, în calitate de clienți finali, suntem cei care dictăm schimbarea, de-a lungul întregului lanț logistic. Iar exigențele tuturor sunt, astăzi, atât de strâns legate de tehnologie, încât vizibilitatea și transparența au devenit, în ultimul timp, niște necesități indiscutabile. Iar cine nu ține pasul cu aceste tendințe… poate fi înlocuit cu ușurință.

https://www.ziuacargo.ro/articole/cum-arata-digitalizarea-in-transporturi-in-2023-211547.html/

Cum ne pregătim pentru controalele pe detașare transnațională? – Conferinta Tranzit

Industria transportului comunitar trece prin transformări importante. Cum va arăta noul Registru de Control al Operatorilor de transport europeni, cum se conturează pachetul Mobilitate și care va fi impactul în continuare al inflației și războiului sunt hot spots pe agenda transportatorilor. Vom discuta aceste teme la conferința Tranzit Suceava la care participăm cu mare interes pentru că pe noi, innoTMS Romania, ne preocupă, în calitate de furnizor de soluții TMS, să ne asistăm clienții, cu ajutorul digitalizării și al tehnologiei, să abordeze aceste turbulențe cu cât mai puține emoții.

https://traficmedia.ro/cum-ne-pregatim-pentru-controalele-pe-detasare-transnationala/

COMILGA – innoTMS O SOLUȚIE CARE FACE DIFERENȚA. ancorați în PREZENT, pregătiți pentru VIITOR

Cu o flotă de 140 de camioane moderne, Euro 6, firma Comilga este unul dintre cei mai importanți jucători din transporturi din NE României. Înființată în 2007, firma, specializată în transport de mărfuri în spațiul comunitar, s-a dezvoltat continuu. Un moment-cheie a fost anul 2016, când proprietarul, Mihai Ilițoi, alertat de opoziția manifestată de operatorii de transport vest-europeni față de concurenții din est, a decis înființarea unui punct de lucru în Germania.

Conștient de importanța digitalizării, Comilga a implementat soluția innoTMS , care a avut efecte imediate: au dispărut erorile umane, a crescut productivitatea angajaților, s-au eliminat pierderile, prin optimizarea rutelor. Gabriel Cotoară, CEO Comilga, ne-a povestit, pe larg, cum a luat decizia implementării innoTMS și ce upgrade urmează să facă.

COMILGA – innoTMS O SOLUȚIE CARE FACE DIFERENȚA. ancorați în PREZENT, pregătiți pentru VIITOR - ZIUA CARGO

Conferința „am MARFĂ. caut TRANSPORT” – ediția 2023 ZIUA Cargo

Zilele acestea am fost în Poiana Brașov la conferința Ziua Cargo care a adus laolaltă cele mai reprezentative companii din industria românească a transporturilor. Au fost două zile efervescente, cu dezbateri pe temele hot ale momentului, și un bun prilej pentru noi, innoTMS Romania, să povestim audienței care sunt beneficiile soluțiilor TMS și a ale digitalizării operațiunilor în general.

https://www.ziuacargo.ro/evenimente/conferinta-am-marfa-caut-transport-editia-2023-208508.html/

INNOTMS: 14 soluții, pentru 14 probleme

Afacerea de transport este una complexă, cu provocări multiple. A devenit clar că, astăzi, ai nevoie de TMS, pentru ca, mâine, să rămâi în piață. Dar, uneori, alegerea sistemului potrivit ridică mai multe dificultăți decât am crede. Am ales, câteva dintre problemele des întâlnite în piață și le-am găsit rezolvarea.

INNOTMS: 14 soluții, pentru 14 probleme - ZIUA CARGO

Dezvoltatorii innoTMS vizează creșterea afacerilor cu 30% în România

Dezvoltatorii soluției innoTMS de gestionare digitală a operațiunilor din domeniul transporturilor de marfă țintesc extinderea cu 30% a afacerilor pe piața din România, unde deservesc deja un portofoliu de companii cu flote medii și mari aflate în regiuni din vestul și nord-estul țării.

Dezvoltatorii innoTMS vizează creșterea cu 30% a afacerilor în România (floteauto.ro)

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept