Semnătura digitală

Cu ajutorul modulului, puteți crea documente autentice într-un mediu digital, fără a utiliza documente tipărite și ștampile, în conformitate cu legislația europeană.

Nu este nevoie de o întâlnire personală sau de o expediere poștală costisitoare și care necesită mult timp și bani, astfel întregul proces este independent de locație și de timp. Toate documentele semnate digital pot fi copiate la nesfârșit și, spre deosebire de documentele tipărite, fiecare copie rămâne autentică.

Pe lângă eficiența costurilor, puteți ajuta și mediul înconjurător, reducând amprenta de carbon prin eliminarea până la 100% a hârtiei.

Semnăturile digitale pot fi utilizate, de asemenea, în situațiile de înregistrare și reprezentare a societăților comerciale, în contractele online, în gestionarea proceselor interne de aprobare, în inițierea somațiilor de plată și în certificarea facturilor electronice.

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept