Rapoarte

InnoTMS îți oferă rapoarte pentru o imagine mai completă și mai precisă a operațiunilor și rezultatelor financiare a companiei. Datele indică unde sunt cele mai bune performanțe sau unde e nevoie de perfecționare sau îmbunătățire a proceselor.

Multe rapoarte se bazează pe datele din telematică. De exemplu, rapoartele noastre KPI ajută companiile să identifice unde trebuie să se concentreze mai mult pentru a obține o activitate mai precisă și mai eficientă.

Cu ajutorul rapoartelor de analiză a cursei, poți vedea exact care sunt costurile, astfel încât să le poți estima corect pe viitor.

Analizând foile de parcurs, poți obține mai multe informații despre consumul de combustibil, distanța parcursă, trecerile de frontieră sau alte date din cursă.

Există și alte rapoarte care ajută de exemplu la calcularea diurnelor interne și externe, precum și a diferitelor tipuri de salarii.

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept