Evidența vehiculelor

Prin integrarea cu furnizorii de servicii telematice, puteți obține, de asemenea, o imagine exactă a traseelor vehiculelor, a consumului și a sosirii preconizate.

În sistem, puteți urmări perioada de valabilitate a servisărilor, precum și documentele vehiculului și ale șoferului și puteți seta avertismente individuale sau chiar repetate cu privire la expirarea acestora.

Pe interfața Dirijare curse, puteți verifica disponibilitatea capurilor tractoare și a remorcilor - fie că sunt în cursă ori în service.

Pe fișa tehnică a autovehiculelor, poți consulta rapoartele de daună, precum și dispozitivele și accesoriile de transport care le-au fost alocate.

În cazul flotelor mai mari, gestiunea vehiculului/șoferului este o funcție utilă, cu ajutorul căreia poți obține o imagine completă, detaliată a echipamentelor, a dispozitivelor și documentelor alocate acestora, precum și a stării vehiculelor.

Utilizăm cookie-uri, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, asigurând în același timp o navigare sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să acceptați declarația de confidențialitate.

Accept